Portfolio Poorten

Moderne Poorten

Klassiek, modern, hout of schuifpoort. Met onze 20 jaar ervaring in dit vak, zijn er geen geheimen meer in het bewerken van materialen. In een oriënterend gesprek, kunnen wij bespreken welke optie voor uw situatie het meest geschikt is. Hier zijn ook eigen ontwerpen een mogelijkheid. Vele klanten gingen u voor.

Naar het overzicht

Klassieke Poorten

Onze klassieke sierpoorten en sierhekwerken hebben een hoge esthetische waarde. Uw eigen klassieke sierpoort ... tot in detail. Ieder gewenst model, punt, krul of ander ornament wordt samen met u bepaald en samengevoegd tot een harmonieus geheel. Een klassieke of moderne poort wordt altijd gemetalliseerd, gepoedercoated, met de hand vervaardigd en uitsluitend op maat gemaakt.

Naar het overzicht

Schuifpoorten

De vrije doorgang varieert tussen de 2 tot 10 m. De hoogte varieert van 0,5 tot 3 m. De poorten kunnen in verschillende kleuren gecoat worden, eventueel in uw eigen huisstijl. Bij een hoogte vanaf 1,5 meter kan men keus maken uit doorgestoken spijlen of een puntenkam. De poort is geheel vrijdragend. Er is dus geen rail in de weg nodig, waarin zich vuil of sneeuw kan ophopen.

Naar het overzicht

Houten (Schuif) Poorten

Bent u op zoek naar een duurzame houten poort met metalen frame, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stevo Metaal heeft poorten van diverse duurzame houtsoorten waaruit u vanzelfsprekend een keuze uit kunt maken. Stevo Metaal biedt een houtsoort voor iedere portemonnee.

Naar het overzicht

Maatwerk, oog voor detail en samenspraak garanderen dat uw wens tot in het kleinste detail wordt uitgevoerd. Wij geloven in communicatie. hiermee kunnen wij een garantie geven op uw product. Wij ontvangen u graag om gezamenlijk het juiste ontwerp voor uw hekwerk te kiezen.
Graag adviseren wij u in materiaal, bediening en samenstelling. De koffie staat altijd klaar.