Diensten

Las & Constructiewerken

Stevo Metaal verzorgt al uw las-, constructie-, en hekwerken. Ook poorten, raam hekwerk, industriële hekken, trappen, maar ook framebouw enz.. Aan kleuren en afwerkingstechnieken is er geen gebrek. Framebouw vereist een nauwkeurige aanpak in zowel de werkvoorbereiding als in de uitvoering. Om producten nauwkeurig recht, haaks en volgens de juiste toleranties samen te stellen, gebruiken wij lastafels die met hulpstukken vrijwel ieder frame kunnen ondersteunen.

Klik hier om naar het las en constructie overzicht te gaan

Kunstsmederij

Ambachtelijk smeedwerk tot in het kleinste detail afgewerkt! U kunt kiezen voor unieke stukken, maar ook voor uw eigen ontwerpen kunnen wij in smeedwerk tot leven brengen. Dit kan gaan van een overkappingen voor een schoorsteen, terras, oprit, maar ook poorten, trapleuningen, enz. De mogelijkheden in stijlen en kleuren zijn oneindig.

Klik hier om naar het kunstsmederij overzicht te gaan

Sierhekwerken

Maatwerk, oog voor detail en samenspraak garanderen dat uw wens tot in het kleinste detail wordt uitgevoerd. Wij geloven in communicatie. hiermee kunnen wij een garantie geven op uw product. Wij ontvangen u graag om gezamenlijk het juiste ontwerp voor uw hekwerk te kiezen. Graag adviseren wij u in materiaal, bediening en samenstelling.  De koffie staat altijd klaar.

Klik hier om naar het sierhekwerken overzicht te gaan

Balustraden en Leuningen

Wij realiseren een speciaal ontwerp voor uw trap, leuning of balustrade ten behoeve van uw woning of kantoor, passend in uw stijl en interieur. Stevo Metaal heeft de technische kennis in huis waaraan stalen trappen en leuningen moeten voldoen met betrekking tot bouwvoorschriften en constructie eisen. Werktekeningen worden in huis gemaakt. Meestal is staal of roestvaststaal het basis materiaal, maar dikwijls wordt er ook gecombineerd met hout, glas, messing en aluminium. Stevo Metaal is uw projectpartner voor trappen en balustraden in de bouw: Uw keuze kan zijn uit een van onze basis ontwerpen of een ontwikkeling in samenwerking met u of uw architect.

Klik hier om naar het balustraden en leuningen overzicht te gaan

Maatwerk op aanvraag

Stevo metaal  is gespecialliseerd om aan de vraag van de klant te voldoen. Zo creëeren we een ruim uiteenlopende variatie van metaalconstructies gecombineerd met glas, hout en diverse andere materialen. De metaalconstructies zijn op vraag van de klant waardoor het aanbod ook zeer uiteenlopend is: bureau's, carports, tafels, windschermen, ballustrades,...

Klik hier om naar het maatwerk overzicht te gaan